• -3,00 лв.
  • Изчерпано
2280_316338
search
  • 2280_316338

Форма за печене Kinghoff KH 1539, 24х24 см, Падащо дъно, Черен

14,90 лв.
11,90 лв. Save 3,00 лв.
Tax included

Любимите сладки изкушения на цялото семейство
Ако обичаш да изненадваш околните или пък себе си с вкусни печива - торти, кексове и сладкиши, то тази форма с падащо дъно, ще ти бъде особено полезна. Защо? Защото ще ти спести толкова време и усилия. Перфектните резултати са гарантирани и съвсем лесно постижими, благодарение на незалепващото покритие на формата. Благодарение на страничния ринг, сместа ти вече няма да се разтича, а след изпичане, отделянето на готовия продукт ще е лесно като детска игра.

Защо да избереш форма за печене Kinghoff?
✓ незалепващо покритие
✓ падащо дъно
✓ спестява време и усилия
✓ бързо загряване и идеално разпределяне на топлината по съда
✓ размери: 24 х 24 х 6.8 см

Бърза рецепта за пандишпанов блат: Пресейте 175 грама брашно 3 пъти. В отделен съд разбийте жълтъците на 6 яйца със 100 грама захар така, че да утроят обема си и да се получи гъст, светложълт крем. Захарта трябва да се е разтворила напълно в сместа. Отново в отделен съд разбийте белтъците и добавете още 75 грама захар на 2-3 пъти. Разбийте до получаването на гладка смес. Започнете да смесвате. Добавете 1/3 от белтъците към жълтъците, разбъркайте. След което добавете 1/3 от брашното и продължете като редувате по същата схема докато смесите и останалите съставки. Получената смес трябва да бъде гладка и въздушна. Прехвърлете в предварително намазнена и набрашнена форма /може да използвате и хартия за печене/ и "заравнете" блата. Печете в предварително загрята на 170 градуса фурна за 35-40 минути. Много важно е да не отваряте фурната в първите 15 минути от печенето. След като блатът придобие приятен загар извадете и гарнирайте с любимия си крем и плодове на вкус. 

Quantity
Изчерпано

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Любимите сладки изкушения на цялото семейство
Ако обичаш да изненадваш околните или пък себе си с вкусни печива - торти, кексове и сладкиши, то тази форма с падащо дъно, ще ти бъде особено полезна. Защо? Защото ще ти спести толкова време и усилия. Перфектните резултати са гарантирани и съвсем лесно постижими, благодарение на незалепващото покритие на формата. Благодарение на страничния ринг, сместа ти вече няма да се разтича, а след изпичане, отделянето на готовия продукт ще е лесно като детска игра.

Защо да избереш форма за печене Kinghoff?
✓ незалепващо покритие
✓ падащо дъно
✓ спестява време и усилия
✓ бързо загряване и идеално разпределяне на топлината по съда
✓ размери: 24 х 24 х 6.8 см

Бърза рецепта за пандишпанов блат: Пресейте 175 грама брашно 3 пъти. В отделен съд разбийте жълтъците на 6 яйца със 100 грама захар така, че да утроят обема си и да се получи гъст, светложълт крем. Захарта трябва да се е разтворила напълно в сместа. Отново в отделен съд разбийте белтъците и добавете още 75 грама захар на 2-3 пъти. Разбийте до получаването на гладка смес. Започнете да смесвате. Добавете 1/3 от белтъците към жълтъците, разбъркайте. След което добавете 1/3 от брашното и продължете като редувате по същата схема докато смесите и останалите съставки. Получената смес трябва да бъде гладка и въздушна. Прехвърлете в предварително намазнена и набрашнена форма /може да използвате и хартия за печене/ и "заравнете" блата. Печете в предварително загрята на 170 градуса фурна за 35-40 минути. Много важно е да не отваряте фурната в първите 15 минути от печенето. След като блатът придобие приятен загар извадете и гарнирайте с любимия си крем и плодове на вкус. 

Kinghoff
9999KH1539
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.