Термометър за грил и скара KAMINER, от 0°C до +250°C
Термометър за грил и скара KAMINER е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е изключително здрава и устойчива на високи температури. Термометърът за опушване/грил е подходящ както за директно, така и за индиректно измерване на температурата. Термометърът работи в температурен диапазон от 0°C до +250°C, което позволява перфектен контрол както при опушване, така и при печене на скара. Толерансът на грешка е прибл. +/- 1°C, което гарантира пълен контрол върху температурата вътре в скарата/грила. В комплекта има капачка за скриване на пробката, която може да се използва и за поддържане на термометъра. Термометърът е с голям циферблат, благодарение на който стойностите на температурата са четливи. Разграфен е в синьо и червено - максималната температура, която трябва да достигне храната. Можете да виждате стойностите на температурата без проблеми, дори ако уредът е опушен. Всеки, който поне веднъж е готвил на скара или грил, знае много добре, че много важен момент в тази дейност е да се контролира температурата. Твърде ниската температура ще направи продуктите сурови, а твърде високата може да причини прегаряне на храната. Измерването на температурата \"на око\" е доста трудно, така че ако искате да имате пълен контрол върху процеса на опушване или печене на скара, трябва да си вземе специален термометър за скара/грил. СПЕЦИФИКАЦИЯ
Температурен диапазон: от 0°C до +250°C
Толерантност към грешки: до прибл.