• -90,00 лв.
  • Изчерпано
Хлебопекарна Zephyr ZP 1446 E, 800W, 900-1250 гр, с две бъркалки, 12 програми, таймер, книжка с рецепти
search
  • Хлебопекарна Zephyr ZP 1446 E, 800W, 900-1250 гр, с две бъркалки, 12 програми, таймер, книжка с рецепти
video-thumb

Хлебопекарна Zephyr ZP 1446 E, 800W, 900-1250 гр, с две бъркалки, 12 програми, таймер, книжка с рецепти

219,90 лв.
129,90 лв. Save 90,00 лв.
Tax included
Zephyr ZP 1446 E 800W

Наслади се на аромата на хрупкав, прясно изпечен хляб с хлебопекарна ZEPHYR ZP 1446 E. Какво по-неустоимо от филиийка хляб, намазана с топящо се масло рано сутрин. При това с минимални усилия хлебопекарната е умен и сложен уред, готов да те замести винаги и без възражение. Със своята компютърна памет и различни функции, тя ще ти осигури истинска наслада. Поставяш съставките, избираш една от 12-те програми и стартираш! Имаш възможност за избор между бял, черен, френски, пълнозърнест и малцов хляб, хляб с овесени ядки, тесто за рула и пици, кифлички, кекс, конфитюри, мармалади и още много (ще се изненадаш, че с нашата хлебопекарна можеш да приготвиш и конфитюр). Разнообразие от вкусове, с които да зарадваш семейство и приятели с прясно приготвени домашни наслади.

Не си сигурен, кога ще вечеряш или обядваш?
С хлебопекарна ZEPHYR нямаш проблем, защото с функцията за държане на топлината за 60 минути, изделията ти ще са наистина пресни и топли за по-продължителен период, и дори гостите ти да закъснеят, ще останат очаровани от теб и твоите умения!

Основните характеристики на хлебопекарна  ZEPHYR ZP 1446 E са:

Пълен капацитет: 750-1250 гр.С 12 различни програми.Таймер за отложен старт до 13 часа.НОВО: Настройка за степента на изпичане на коричката!
10 минути памет при спиране на захранването.
Функция за задържане на топлината за 60 минути.
Регулиране загара на коричката: лек, среден, силен.
Незалепващо покритие на кошницата и греблото.
LCD дисплей
Функция за приготвяне на хляб без глутен!
Ненагряващ се корпус
Демонтиращи се кошница и капак за лесно почистване - подходящи и за почистване в съдомиална машина!
Голямо прозорче за наблюдение (илюминатор).
Термоизолиран корпус.- Гумени крачета против пързаляне.
Аксесоари в комплекта:
  - Кука за изваждане на греблото;
  - Мерителна чаша;
  - Мерителна лъжица.

С хлебопекарна  ZEPHYR ZP 1446 E приготвянето на хляб е наистина елементарно, със следната рецепта за черен хляб:

Стъпка 1: Изсипи/смеси следните съставки в кошницата: 1 чаша вода, 2 суп.л. обезмаслено мляко на прах, 2 суп. лъжици слънчогледово олио,  2 и половина суп. Лъжици захар, 2 щипки сол, 3 чаши пшенично брашно и 1¼ ч.л. суха мая.

Стъпка 2: Пусни програма 1 Basic.

Това е! Остава само да чакаш готовия прясно изпечен черен хляб! С този чудесен уред няма да виждаш ръцете си в брашно или тесто - всичко става бързо, лесно и чисто. А и много вкусно!

Хлебопекарната поддържа работа с почти всички видове брашно, включително: Брашно за хляб (Брашното за хляб има високо съдържание на глутен), Обикновено брашно (не съдържа бакпулвер), Пълнозърнесто брашно, Черно пшеничено брашно (типово брашно), Брашно за самовтасване (за кекс и сладкиши), Царевично и овесено брашно и Брашно без глутен (например от Лимец).

*В документите към хлебопекарната ще намериш Ръководство за употреба, в което има още много примерни рецепти и инструкции за приготвянето на пресен хляб и други тестени изделия.
Quantity
Изчерпано

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Zephyr ZP 1446 E 800W

Наслади се на аромата на хрупкав, прясно изпечен хляб с хлебопекарна ZEPHYR ZP 1446 E. Какво по-неустоимо от филиийка хляб, намазана с топящо се масло рано сутрин. При това с минимални усилия хлебопекарната е умен и сложен уред, готов да те замести винаги и без възражение. Със своята компютърна памет и различни функции, тя ще ти осигури истинска наслада. Поставяш съставките, избираш една от 12-те програми и стартираш! Имаш възможност за избор между бял, черен, френски, пълнозърнест и малцов хляб, хляб с овесени ядки, тесто за рула и пици, кифлички, кекс, конфитюри, мармалади и още много (ще се изненадаш, че с нашата хлебопекарна можеш да приготвиш и конфитюр). Разнообразие от вкусове, с които да зарадваш семейство и приятели с прясно приготвени домашни наслади.

Не си сигурен, кога ще вечеряш или обядваш?
С хлебопекарна ZEPHYR нямаш проблем, защото с функцията за държане на топлината за 60 минути, изделията ти ще са наистина пресни и топли за по-продължителен период, и дори гостите ти да закъснеят, ще останат очаровани от теб и твоите умения!

Основните характеристики на хлебопекарна  ZEPHYR ZP 1446 E са:

Пълен капацитет: 750-1250 гр.С 12 различни програми.Таймер за отложен старт до 13 часа.НОВО: Настройка за степента на изпичане на коричката!
10 минути памет при спиране на захранването.
Функция за задържане на топлината за 60 минути.
Регулиране загара на коричката: лек, среден, силен.
Незалепващо покритие на кошницата и греблото.
LCD дисплей
Функция за приготвяне на хляб без глутен!
Ненагряващ се корпус
Демонтиращи се кошница и капак за лесно почистване - подходящи и за почистване в съдомиална машина!
Голямо прозорче за наблюдение (илюминатор).
Термоизолиран корпус.- Гумени крачета против пързаляне.
Аксесоари в комплекта:
  - Кука за изваждане на греблото;
  - Мерителна чаша;
  - Мерителна лъжица.

С хлебопекарна  ZEPHYR ZP 1446 E приготвянето на хляб е наистина елементарно, със следната рецепта за черен хляб:

Стъпка 1: Изсипи/смеси следните съставки в кошницата: 1 чаша вода, 2 суп.л. обезмаслено мляко на прах, 2 суп. лъжици слънчогледово олио,  2 и половина суп. Лъжици захар, 2 щипки сол, 3 чаши пшенично брашно и 1¼ ч.л. суха мая.

Стъпка 2: Пусни програма 1 Basic.

Това е! Остава само да чакаш готовия прясно изпечен черен хляб! С този чудесен уред няма да виждаш ръцете си в брашно или тесто - всичко става бързо, лесно и чисто. А и много вкусно!

Хлебопекарната поддържа работа с почти всички видове брашно, включително: Брашно за хляб (Брашното за хляб има високо съдържание на глутен), Обикновено брашно (не съдържа бакпулвер), Пълнозърнесто брашно, Черно пшеничено брашно (типово брашно), Брашно за самовтасване (за кекс и сладкиши), Царевично и овесено брашно и Брашно без глутен (например от Лимец).

*В документите към хлебопекарната ще намериш Ръководство за употреба, в което има още много примерни рецепти и инструкции за приготвянето на пресен хляб и други тестени изделия.
ZEPHYR
1446120002
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.