• -4,50 лв.
  • Изчерпано
Image1
search
  • Image1
  • Image6
  • Image2
  • Image3
  • Image4
  • Image5
  • Image7
video-thumb

Термометър за грил и скара KAMINER, от 0°C до +250°C

12,49 лв.
7,99 лв. Save 4,50 лв.
Tax included
Quantity
Изчерпано

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Термометър за грил и скара KAMINER, от 0°C до +250°C
Термометър за грил и скара KAMINER е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е изключително здрава и устойчива на високи температури. Термометърът за опушване/грил е подходящ както за директно, така и за индиректно измерване на температурата. Термометърът работи в температурен диапазон от 0°C до +250°C, което позволява перфектен контрол както при опушване, така и при печене на скара. Толерансът на грешка е прибл. +/- 1°C, което гарантира пълен контрол върху температурата вътре в скарата/грила. В комплекта има капачка за скриване на пробката, която може да се използва и за поддържане на термометъра. Термометърът е с голям циферблат, благодарение на който стойностите на температурата са четливи. Разграфен е в синьо и червено - максималната температура, която трябва да достигне храната. Можете да виждате стойностите на температурата без проблеми, дори ако уредът е опушен. Всеки, който поне веднъж е готвил на скара или грил, знае много добре, че много важен момент в тази дейност е да се контролира температурата. Твърде ниската температура ще направи продуктите сурови, а твърде високата може да причини прегаряне на храната. Измерването на температурата \"на око\" е доста трудно, така че ако искате да имате пълен контрол върху процеса на опушване или печене на скара, трябва да си вземе специален термометър за скара/грил. СПЕЦИФИКАЦИЯ

Температурен диапазон: от 0°C до +250°C
Толерантност към грешки: до прибл.
KAMINER
2000089
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.